Αναζήτηση

Δημοσκόπηση

Πως σας φαίνεται η νέας μας ιστοσελίδα;
 

ΣύνδεσηGames
The Sims 3
Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2011 10:02

 

Το The Sims 3 πρόκειται για το τρίτο στη συλλογή.  

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι των θεών και δεν είναι τυχαία η προσωνυμία αυτή που του έχει δοθεί. Οι δυνατότητες που έχετε είναι απεριόριστες και αισθάνεστε σαν θεοί, αφού μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε χαρακτήρα που επιθυμείτε εσωτερικά (καλός, μεγαλοφυής, φιλικός, γκρινιάρης, βιρτουόζος, αλλά και κακόβουλος, σατανικός, άτυχος και πολλά αλλά ακόμη) και εμφανισιακά με τις πάρα πολλές λεπτομέρειες που έχει. Μπορείτε να φτιάξετε τον ιδανικό χαρακτήρα που σας αρμόζει ακόμη και το τέλειο σπίτι τους. Οι sims σας γεννιούνται και πεθαίνουν.  Το τι θα γίνει ενδιάμεσα της ζωής τους το αποφασίζετε εσείς!!!
    
 
Κριτική για το παιχνίδι ??Medieval II: Total War??
Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 09:01

Το Medieval II: Total War είναι η συνέχεια του παιχνιδιού Medieval: Total War και είναι το τέταρτο παιχνίδι της γνωστής σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών Total War, από την Creative Assembly.

Το παιχνίδι εστιάζεται στην χρονική περίοδο μεταξύ των ετών 1080 και 1530. Όπως και στον προκάτοχο του, επικεντρώνεται στις μεσαιωνικές εχθροπραξίες, τη Θρησκεία, και την πολιτική στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, και τη Μέση Ανατολή.

Εντούτοις, το χρονικό πλαίσιο του επικεντρώνεται στην εποχή της ανακάλυψης του νέου κόσμου, και την κατάκτηση της Αμερικής.

Για τους πιο πολλούς η ιστορία ειναι ενα ακόμα μάθημα που πρέπει να αποστηθίσουμε. Φανταστείτε ομως ενα παιχνίδι στο οποίο τα πάντα κρίνονται απο εσάς.

Κρίνετε εσείς το μέλλον της αυτοκρατορίας (χώρα) σας. Αποφασίστε εσείς για την πολιτική που θα διαλέξετε, να κάνετε πόλεμο ή ειρήνη, να καταλάβετε πόλεις ή να απελευθερώσετε τις δικές σας κατεκτημένες πόλεις, να χτίσετε ή να γκρεμίσετε κτίρια στις πόλεις σας, ακόμα και να οδηγήσετε τους στρατούς σας σε μάχες που θα κρίνουν την πορεία σας στο παιχνίδι.

Δείτε με ενα άλλο ματι την ιστορία...με το μάτι του Αυτοκράτορα!!!

Πηγή: Βικιπαιδεία

 

 


Εκπαιδευτικά Νέα

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους

feed-image Feed Entries

Τελευταία νέα

Δημοφιλή Άρθρα

Copyright

Copyright © 2024 ΓΕΛ Πλωμαρίου - Geniko Lykeio Plomariou. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..

Στατιστικά

Μέλη : 9
Περιεχόμενο : 120
Σύνδεσμοι : 4
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 69444

Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free wordpress web hosting cheap ca domain Valid XHTML and CSS.